Stichting IJsbaan Vught zoekt enthousiaste vrijwilligers

Stichting IJsbaan Vught staat op het punt om de winterse betovering terug te brengen en ze hebben jouw hulp nodig! De Stichting IJsbaan Vught is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om het team te versterken en samen een onvergetelijk ijsbaanseizoen 2023/2024 te creëren. “Met het succes van voorgaande edities van IJsbaan Vught, bereiden we ons voor op een nieuw hoofdstuk vol schaatsplezier.”

Christian Tomassen, voorzitter van Stichting IJsbaan Vught, legt uit: “De ijsbaan is een mooie ontmoetingsplaats tijdens de winterperiode, waar iedereen zich thuis moet kunnen voelen. Dit is alleen te realiseren met de hulp van de vele vrijwilligers en sponsoren. We nodigen enthousiastelingen vanaf 16 jaar uit om zich bij ons aan te sluiten en bij te dragen aan dit winterse festijn.”

Als vrijwilliger bij Stichting IJsbaan Vught krijg je de kans om deel uit te maken van een traditie die herinneringen creëert voor jong en oud. Of je nu wilt helpen bij de logistiek en organisatie van het evenement, schaatsers ondersteunen op het ijs, of bijdragen aan gezellige activiteiten; jouw inzet maakt het verschil. Bovendien biedt het vrijwilligerswerk een unieke kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, waardevolle ervaring op te doen en te genieten van een hechte gemeenschapssfeer.

Voor degenen die willen bijdragen aan dit initiatief en deel willen uitmaken van het toegewijde team, kijk voor meer informatie en om je aan te melden als vrijwilliger op www.ijsbaanvught.nl/doemee

Deel dit bericht via:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn