Over ons

Je bent hier:

Voel je thuis in de winter bij IJsbaan Vught

Stichting IJsbaan Vught organiseert sinds de oprichting in 2009 een jaarlijks winters evenement in het centrum van Vught. Na het eerste succesvolle jaar aan de Secr. Van Rooijstraat werd er besloten om in 2010 de schaatsbaan te overkappen, zodat er bij elke weertype geschaatst kon worden. In 2012 werd er begonnen met de bouw van Het Vughtse Hart (Jumbo) en werd de schaatsbaan in december van dat jaar georganiseerd op het Marktveld. Na vier jaar op het Marktveld te hebben gestaan zijn we uiteindelijk verhuisd naar de Raadhuisstraat. Hier hebben we tot 2019 de ijsbaan kunnen organiseren. Maar we zitten zeker niet stil en zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2023/2024.

Eerste editie IJsbaan Vught in 2009

Bezoekers

Onze doelgroep is van jong tot oud en van beginnende tot ervaren schaatsers. Vanuit Vught en de regio daaromheen komen ze bij ons schaatsen.
Naar activiteiten

Partners & Sponsoren

Om het evenement jaarlijks mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van onze partners en sponsoren. Zowel financiel als in materiaal ondersteunen zij de stichting.
Naar sponsoren

Vrijwilligers

Ons winterevenement draait geheel op vrijwilligers. Deze zijn dan ook van belang om het winterevenement in het hart van Vught te kunnen organiseren.
Naar vrijwilligers

Onze missie

De Stichting IJsbaan Vught organiseert een jaarlijks terugkerend evenement in de winterperiode. Op deze manier willen wij de inwoners van de gemeente Vught en omliggende plaatsen de gelegenheid bienden om elkaar te ontmoeten en samen sportief een leuke winter te beleven.

Onze kernwaarden