Bereikbaarheid

Je bent hier:

Kom te voet, met de fiets of het openbaar vervoer.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij ons evenement. Om ervoor te zorgen dat je de ijsbaan zonder zorgen kunt bereiken, hebben we verschillende handige opties voor je om rekening mee te houden. Vanwege beperkte parkeergelegenheden raden we je aan om te overwegen om met alternatieve vervoerswijzen te komen. Hier zijn enkele manieren waarop je IJsbaan Vught kunt bereiken:

Te voet

Voor degenen die in de buurt wonen, is lopen een milieuvriendelijke en gezonde manier om naar onze ijsbaan te komen. Geniet van een ontspannende wandeling en vermijd parkeerproblemen.
Duurzaam

Met de fiets

IJsbaan Vught is uitstekend bereikbaar per fiets. Er zijn fietsenrekken beschikbaar waar je je fiets veilig kunt parkeren. Bovendien draag je bij aan een schonere omgeving door met de fiets te komen.
Duurzaam

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is een handige optie om bij ons evenement te komen. De ijsbaan is gemakkelijk bereikbaar met de bus of trein. Check de dienstregeling en plan je reis vooraf voor een stressvrije aankomst.
Duurzaam

Kiss + Ride (Willem van Beuningenlaan)

Voor degenen die met de auto worden afgezet, hebben we een speciale Kiss + Ride-locatie in de Willem van Beuningenlaan. Dit is een handige plek waar je passagiers kunt afzetten voordat je elders parkeert of de auto verlaat. Dit zorgt voor een soepele doorstroming van verkeer en voorkomt opstoppingen.

Met de auto

We willen graag een positieve impact hebben op het milieu en de verkeersdruk verminderen. Als je ervoor kiest om met de auto te komen, raden we aan om te parkeren in Parkeergarage Het Vughtse Hart of op het Parkeerterrein aan het Ploegveld. We moedigen je aan om carpooling te overwegen als je met de auto komt, om parkeerproblemen te minimaliseren.