Veelgestelde vragen

Je bent hier:

Algemene vragen

Van 15 december 2023 tot en met 7 januari 2024. Op een nieuwe locatie: Park Reeburg.

Het adres is Willem van Beuningenlaan

Dit jaar bevindt de ijsbaan zich op een nieuwe locatie, namelijk Park Reeburg. Het adres is Willem van Beuningenlaan

Raadpleeg de pagina Openingstijden voor alle informatie over de schaatsbaan en de horeca.

Zeker, in Het Wintercafé ben je van harte welkom om na het schaatsen op te warmen. Meer informatie over Het Wintercafé vind je op deze pagina.

Zowel in de schaatsverhuur als in het Wintercafé kun je contant als per pin betalen.

Ja, Huisdieren zijn toegestaan. Alleen mogen deze niet het ijs op.

Tickets

De entreeprijs voor de schaatsbaan is €5,00. Hiermee kun je de hele dag komen schaatsen. Als je alleen wilt komen kijken, is de toegang gratis. Bestel hier je tickets.

Het huren van schaatsen kost €3,50. Bestel hier je tickets eventueel met schaatshuur.

Tickets en schaatshuur kunnen vooraf worden besteld via onze website op de ticketpagina. Ook kun je tickets aan de kassa op de ijsbaan aanschaffen.

Nee, wij kunnen het ticket scannen vanaf je telefoon.

Gebruik het handige hulpmiddel  van onze ticketprovider Eventix om je tickets terug te vinden. Zoek hier je ticket

Je kunt gebruikmaken van de handige zoekfunctie van onze ticketprovider Eventix om jouw tickets te vinden. Lukt het niet met onze zoekfunctie? Klik dan op ‘anders’ en vul het contactformulier in.

Schaatsbaan:

Tickets en schaatshuur kunnen vooraf worden besteld via onze website op de ticketpagina. Ook kun je tickets aan de kassa op de ijsbaan aanschaffen.

Niet-schaatsende bezoekers zijn van harte welkom op het terrein van IJsbaan Vught. In dat geval hoef je geen ticket te kopen.

Ja, het dragen van handschoenen is tijdens het schaatsen verplicht!

Dat mag, maar noren zijn niet toegestaan.

Nee. Die service wordt niet geboden.

Er zijn diverse hulpmiddelen aanwezig welke op de ijsbaan gebruikt mogen worden.

Bereikbaarheid:

Dit jaar bevindt de ijsbaan zich op een nieuwe locatie, namelijk Park Reeburg. Het adres is Willem van Beuningenlaan

We bieden een uitgebreide, gratis en verlichte fietsenstalling aan. Fietsen mogen alleen in de stalling worden geplaatst en niet in Reeburg Park! Het ardes van de fietsenstalling is Willem van Beuningenlaan

Ja, voor passagiersafzet hebben we een speciale Kiss + Ride-locatie in de Willem van Beuningenlaan. Hier kun je passagiers afzetten voordat je elders parkeert. Dit zorgt voor een soepele doorstroming van verkeer. Lees hier meer over de bereikbaarheid

We hebben geen extra parkeermogelijkheden! Kom bij voorkeur te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, raden we parkeren aan in Parkeergarage Het Vughtse Hart of op het Parkeerterrein aan het Ploegveld. Overweeg carpooling om parkeerproblemen te minimaliseren en volg de bewegwijzering.

Ja, diverse mogelijkheden zoals trein en bus brengen je gemakkelijk naar de ijsbaan. Het openbaar vervoer is een handige optie voor een stressvrije aankomst. Controleer de dienstregeling en plan je reis vooraf. Het adres is Willem van Beuningenlaan