IJsbaan Vught feestelijk geopend

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover – de feestelijke opening van onze geliefde ijsbaan! Ondanks een kleine vertraging in de planning hebben we samen met onze voorzitter, Christian Tomassen, en wethouder Mark du Maine de winterse magie officieel ingeluid.

Het plezier op het ijs staat voor de deur, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen! De ijsbaan blijft geopend tot en met 7 januari 2024, dus er is voldoende tijd om samen met vrienden en familie te genieten van het schaatsen.

Om deel te nemen aan deze winterse festiviteiten is de entree voor de schaatsbaan slechts €5,-. En maak je geen zorgen als je je eigen schaatsen niet hebt, want schaatsverhuur is beschikbaar voor een vriendelijke prijs van €3,50. Vergeet niet om je handschoenen mee te nemen, want veiligheid staat voorop en handschoenen zijn verplicht op het ijs.

De ijsbaan is niet alleen een plek om te schaatsen, maar ook om samen te komen, te lachen en herinneringen te maken. Dus trek je warmste winterkleding aan, bind je schaatsen vast en laten we samen genieten van deze betoverende winterperiode.

We hopen jullie allemaal snel te zien op het ijs!

Deel dit bericht via:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn