IJsbaan Vught heeft jouw steun nodig voor Rabo ClubSupport!

IJsbaan Vught is verheugd om haar terugkeer aan te kondigen, en we hebben jouw steun nodig om onze winterdromen waar te maken! Dit jaar nemen we opnieuw deel aan Rabo ClubSupport, en we willen dat jij deel uitmaakt van ons succesverhaal.

Voel je thuis in de winter: IJsbaan Vught is meer dan alleen een plek om te schaatsen; het is een locatie waar warmte en plezier samenkomen. Met jouw stem kunnen we de IJsbaan Vught transformeren tot een nog betere plek voor iedereen.

Stem Nu: Als lid van Rabobank heb je een unieke stemcode ontvangen. Gebruik deze code om te stemmen via de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Jouw stem maakt een verschil!

De Kracht van Samen: Leden van ‘s-Hertogenbosch en Omstreken kunnen stemmen van 4 tot en met 26 september. Maar we willen niet alleen jouw stem; we willen jouw enthousiasme en support! Hoe meer stemmen we verzamelen, hoe groter de bijdrage die we ontvangen, en hoe groter de impact die we kunnen maken.

Stem nu en deel dit bericht met vrienden en familie om onze winterse dromen te verwezenlijken! Samen maken we van IJsbaan Vught een nog warmere plek voor iedereen. ✨

Bedankt voor jouw steun en samenwerking. Laten we er een geweldig winterseizoen van maken!

Deel dit bericht via:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn