Park Reeburg in beeld als nieuwe locatie voor IJsbaan Vught.

Stichting IJsbaan Vught kondigt met groot enthousiasme aan dat het jaarlijkse winterse evenement, IJsbaan Vught, dit jaar voornemens is te verhuizen naar een betoverende nieuwe locatie: Park Reeburg. Het evenement staat gepland van 15 december 2023 tot en met 7 januari 2024 op deze prachtige en sfeervolle plek, net buiten het centrum van Vught.

Waarom verhuizen naar een nieuwe locatie?

Na vele succesvolle jaren op verschillende locaties, waaronder de Secr. Van Rooijstraat, het Marktveld en de Raadhuisstraat in het centrum van Vught, hebben we samen met de gemeente Vught besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor ons geliefde evenement. De nieuwbouw van het Marktveldplein en de beperkte parkeergelegenheid voor winkels en horeca, hebben ons doen inzien dat het organiseren van ons evenement midden in het centrum niet langer mogelijk is.

Park Reeburg

In het zuidelijke deel van Park Reeburg, langs de Boxtelseweg/Willem van Beuningenlaan, bevindt zich een ruim open terrein dat velen kennen als “de cirkel in het park”. Hier zal een tent van 40 bij 28 meter worden opgezet. Deze tent zal niet alleen plaats bieden aan een 500 m2 schaatsbaan, maar ook aan een gezellig horecagedeelte en een schaatsverhuurpunt. Dit wordt dé winterhuiskamer waar jong en oud samen kunnen schaatsen en samenkomen. Dankzij de overkapping kunnen bezoekers bij alle weersomstandigheden genieten van schaatsplezier.

Dit wordt dé winterhuiskamer waar jong en oud samen kunnen schaatsen en samenkomen

Wij zijn te gast in het park.

Tijdens de informatieavond voor omwonenden op maandag 2 oktober jl. hebben wij onze plannen aan hen gepresenteerd. Stichting IJsbaan Vught beseft zich als organisatie maar al te goed dat zij, net als alle anderen, te gast zijn in het park. Dit betekent dat wij voor zowel bezoekers als zeker ook voor de omwonenden er alles aan zullen doen om de eventuele hinder die kan worden ervaren tot een minimum te beperken.

Samen met de gemeente Vught is dan ook gekeken om ons evenement aan te merken als pilot en continue te monitoren en eventueel bij te sturen waar nodig. Tijdens een evaluatie na het evenement wordt dan bekeken of het evenement hierna in Park Reeburg een vervolg krijgt.

Op zoek naar vrijwilligers

Een nieuwe locatie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om ons te ondersteunen bij verschillende taken, waaronder ticketverkoop, schaatsuitgifte, ijsmeesters en bouwploegleden. Als vrijwilliger werk je in blokken van twee uur, en tijdens deze uren mogen jouw kinderen gratis komen schaatsen! Dus doe gezellig mee en meld je aan op www.ijsbaanvught.nl/doemee.

Sponsoren:

Stichting IJsbaan Vught is ook afhankelijk van sponsoren om financieel mogelijk te maken dat dit geweldige evenement voor jong en oud drie weken lang kan plaatsvinden. Wil je met jouw bedrijf of organisatie ons evenement ondersteunen? Bekijk dan zeker onze sponsorpakketten op www.ijsbaanvught.nl/sponsoren.

Terugluisteren: Interview in het radioprogramma Blikveld op NOVO3

Christian Tomassen, Voorzitter, en Martin Huisman, Bestuurslid van Stichting IJsbaan Vught, hebben op zaterdag 7 oktober jl. de nieuwe plannen onthuld in het radioprogramma “Blikveld” op NOVO3.

Wij kijken uit naar een onvergetelijke winterseizoen in het Park Reeburg en nodigen iedereen van harte uit om samen met ons te genieten van IJsbaan Vught 2023-2024.

Deel dit bericht via:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn