Twee Coole Dagen in centrum Vught

Je bent hier:

Omschrijving

Ook zónder schaatsbaan in het centrum van Vught, hoef je je tussen de kerstdagen en jaarwisseling niet te vervelen! Stichting IJsbaan Vught zorgt namelijk voor Twee Coole Dagen, met leuke activiteiten in winterse sferen. Het wordt op donderdag 29 en vrijdag 30 december ijskoud genieten geblazen op de Heuvel: leuk voor jong en oud.

Het bestuur van Stichting IJsbaan Vught, met de nieuwe voorzitter Christian Tomassen, betreurt het zelf ook, dat er dit jaar helaas nog geen schaatsbaan in het Vughtse centrum te vinden is. Er wordt al wel nadrukkelijk gekeken naar 2023, waar op een nieuwe locatie dan een prachtig winterevenement van meerdere weken georganiseerd moet worden. De eerste voorbereidingen hiervoor zijn al gedaan en er lopen ook al contacten met de gemeente Vught, leveranciers en partners.

Dit jaar is die ruimte er dus zeker niét, met alle bouwwerkzaamheden op en om het Marktveldplein. Stichting IJsbaan Vught wil echter tóch graag iets leuks neerzetten in de kerstvakantie, dan maar kleinschalig maar wél in gezellige winterse sferen! Dat worden dus Twee Coole Dagen. Op de Heuvel, tegenover DePetrus, valt op 29 en 30 december tussen 10.00 en 18.00 uur heel wat te beleven. Voor de jeugd zijn er leuke gratis activiteiten, zoals een draaimolen en het uitdagende ijspegels vangen. Daarnaast kunnen jongens en meisjes deze dagen uit de band springen op een spectaculaire tubebaan: een bandenglijbaan van 5 meter hoog en maar liefst 22 meter lang!

Rondom deze coole kinderactiviteiten is het ook voor het winkelend publiek lekker chillen geblazen. Na het shoppen kan iedereen zich heerlijk opwarmen bij de vuurschaal. Ook kan er bij de kiosk worden genoten van onder meer chocomel en ranja. Zo zorgt Stichting IJsbaan Vught er toch weer voor dat iedereen zich thuis voelt in de winter. Waar? Middenin Vught!

 
 

Datum en tijd

Start

Einde

Locatie

Prijzen

Deelname aan activiteiten is gratis

Deel met vrienden

WhatsApp
Facebook